Puhelin

0503477989

Sähköpostiosoite

info@marinisonenakupunktio.fi

Äänimaljarentoutus rauhoittaa mieltä ja syvärentouttaa kehoa. Äänimaljat soivat kauniisti koko hoidon ajan ja voit tuntea niiden värähtelyn koko kehossa. Maljojen sointi rauhoittaa mielesi ja tasapainottaa kehosi.

Äänimaljarentoutuksesta voit saada apua mm. stressiin, unettomuuteen ja kehon erilaisiin jännitystiloihin. Yksilöhoidossa käytetään eri kokoisia käsintaottuja metallimaljoja. Rentoudut turvallisesti peiton alla makuulla lattialla tai hoitopöydällä. Äänimaljat asetetaan kehosi läheisyyteen tai sen päälle ja niiden paikkaa vaihdellaan.

Vasta-aiheet äänimaljahoidolle ovat sydämentahdistin, epilepsia ja raskauden kolme ensimmäistä kuukautta. Jos olet epävarma hoidon soveltavuudesta itsellesi, varmistathan asian hoitavalta lääkäriltäsi.

Kokemuksia äänimaljarentoutuksesta:

”Äänimaljarentoutus oli minulle ihan uusi kokemus. Aluksi tuntui että ajatukset harhailee, mutta hyvin pian mieli ja keho rauhoittui kuuntelemaan maljojen ihania värähtelyjä. Eri puolilla kehoa tuntui monenlaisia tuntemuksia, jopa lievää kipua joka kuitenkin hälveni pian. Olo oli kuin unen ja todellisuuden rajamailla, ehkä kuin meditaatiossa. Toisaalta hyvin läsnä ja toisaalta syvässä levossa. Maljojen äänet olivat todella kauniita ja rentoutuksesta jäi kokonaisvaltainen hyvä olo.”

”Rentoutti, mut ei ollut kuitenkaan väsynyt sen jälkeen. Jotenkin jännä olo siinä hetkessä kun tuntui ihan kuin jotain värähtelyä. Voisin kokeilla uudestaan 😃👍”

Voit tilata äänimaljarentoutuksen ystäväporukalle tai vaikka työpaikan hyvinvointipäivään.

Ryhmärentoutuksessa levätään lattialla makuualustoilla peittojen alla. Kuunnellaan äänimaljojen sointia ja ohjattua rentoutusharjoitusta. Rentoutus voi olla meditaatio tai vaikka läsnäoloharjoitus. Äänimaljarentoutus sopii 2-15 henkilön ryhmille ja kestää n. 60 minuuttia. 
Ryhmärentoutukseen tarvitaan rauhallinen tila, makuualustat ja lämmin vaatetus. Rentoutuksen jälkeen on hyvä nauttia aina vettä.

Kuvat: Henniina Ylitalo